2013. július 22., hétfő

Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi

Fura egy könyv. A főszereplő lányról, Elle-ről nem tudni meg sokat. Az eddig volt egyszem pasija az első szex után dobta, amit nem tudott kiheverni, főleg mert az anyjának öntötte ki a szívét, aki finoman szólva nem az a lelkisegély típus, de előszeretettel hánytorgatja fel az esetet. Főhősünk annyira elkeseredik, hogy kifundálja, nem kezd olyan pasival, aki tetszik neki, mert akitől beindul a bugyiban a buli, az csakis szívtipró lehet. Ezen felbuzdulva úgy gondolja, a legjobb, ha egy kombinéban beszambázik a főnöke ágyába, remélve, hogy akkor révbe ér az élete. Arra nem számít, hogy az ágyban mást talál.
Gabe, a meglepett pasi már majdnem célegyenesbe ér, mikor Elle rájön a tévedésére és egy laza pánikroham kíséretében elrohan. Gabe viszont nem hagyja lerázni magát, de hát valljuk be, egy ilyen könnyű kis nőcske, ilyen különös körülmények között bármelyik férfi fantáziáját felpiszkálja.
A történet kiszámítható, helyenként egész vicces, de borzalmas a fogalmazása. Gondolom a fordításon is sok múlik, de valami borzalmasak benne a szóképek, mintha egy külvárosi középiskolából lopott volna valaki egy levelező füzetet.
Az egyetlen igazi pozitívum a könyvben Gabe karaktere, pedig róla sem tudni meg sokat. A szokásos hányattatott múlt, fiatalon jött gazdagság, rosszfiú külső és jófiú belső. Manapság már elég klisés, de azért nekem tetszett. Ráadásul már megint egy tetkós pasi, az elmúlt pár hétben a sokadik. Egyre több olyan könyv kerül a kezembe, ahol a végén a nő is csináltat magának tetoválást, hogy így is összeilljenek. Klassz dolog szerintem, tetszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése