2014. március 30., vasárnap

J.C.Reed: Uralkodjon feletted a vágy

Újabb erotikus-romantikus (?), de minden esetre dugós trilógia. Szeretem a több kötetes történeteket, a sorozatokat, ha tényleg indokoltan húzzák azt a rétestésztát. Itt persze nem ez a sztitu, a könyv egész cselekménye máshol talán 5-6 fejezet lenne.
Brooke fiatal, ambiciózus ingatlanügynök, aki kicsit sokat iszik, másnaposan jár dolgozni, unja a szexpajtását, akihez amúgy romantikátlanul, de mégis ragaszkodik. A legjobb barátnője és szobatársa a kliséknek megfelelően egy igazi könnyűvérű cafka. A meleg barát ezúttal kimaradt, most meleg főnököt kaptunk. Jett egy ingatlan-befektető-építkezési és még ki tudja milyen nagymenő, aki az első találkozás, az első részegen hazavivés után eldöntötte, hogy kell neki a lány. Kirúgatja a munkahelyéről és felveszi... személyi asszisztensnek.
A hülye tyúk meg még örül is neki, azt hiszi, ez élete nagy lehetősége és fel sem merül benne, hogy a munkaidejét bugyi nélkül tölti Olaszországban. Hamar az orra alá tolják a kufirc-szerződést, és boldogan hanyatt is vágja magát. Persze hamar elönti az agyát a rózsaszín köd, majd kiderül, hogy az időközben természetesen fülig belészerelmesedett Jett nem csak a buja bájai miatt akarta a lányt, hanem azért akar a közelébe férkőzni,  benső infók szerint hamarosan komoly üzleti érdekeltséghez jut a lány, már bizony kiveri nála a biztosítékot. Annyira, hogy képes véget vetni a már két teljes hete tartó "kapcsolatnak". 
Nem mondanám, hogy rossz könyv, mert nem okozott komoly gondot az elolvasása, falhoz sem akartam igazán csapni, de sehogy nem lelkesített fel. nem tudnék visszaidézni belőle egy jó jelenetet sem. Nem mondanám, hogy bővelkedett váratlan fordulatokban és izgalmas kérdésekben, ahogy a fülszövegben ígérték, de még csak vicces sem volt. Ha a tervezett cselekmény egy kötetben kapott volna helyet, kicsit sallangmentesen, nem lenne vele nagy baj, de így kár a sok papírért.

1 megjegyzés:

  1. A könyvet az Ulpius-ház jelentette meg, és lassan három éve, hogy becsődölt. Néhány, sikeresebb sorozatukat átvette más kiadó (Fekete tőr testvériség, Sötét vadászok stb.), de a legtöbb a süllyesztőben végezte. Nem tudom, ez a könyv mennyire volt sikeres (engem nem kifejezetten győzött meg), de ezt nem vette át senki. Lehet, hogy van valahol kalózfordítása, de nem találkoztam még vele, igaz, nem is kerestem.

    VálaszTörlés