2014. április 23., szerda

Lora Leigh: Buja szándékok

Lora Leigh történetei annyira mindennaposak és életszerűek. Na jó, nem. A nyugodt, tengerparti városka igazából terroristaközpont, az országban ott az legmagasabb az egy négyzetméterre jutó nagy szerszámú enyhén perverz katona/zsaru/kommandós/szexgép, megmentésre váró áldozat és az egy főre jutó pszichopaták száma. Noha a csoportszex csaknem elvárás, sőt, családi örökség, az análszex már perverznek számít. Nem a nőknek rendeződik össze a menzeszük, hanem a férfiak egyesítik erejüket, mint a bolygó kapitánya és termékenyítik meg a párjukat egyszerre, parancsszóra. Lehet ez trend lesz? A nők már nem parancsra élveznek, hanem parancsra esnek teherbe, aminek a sikerességét a férfiak aktus után szinte azonnal "érzik" is?
Szerencsére a Buja könyvek vannak olyan jók, hogy a fent felsoroltakon csak nevetünk, és nem is kínunkban. Én legalábbis őszinte jókedvvel kacarásztam el ezeken a jeleneteken.
Janey Nachos, akarom mondani Natches húga, akit az előző részben túszként használt a pszichó apuka. A városka ennek ellenére terroristapalánta ribinek tartja, egyszerre próbálják kiutálni és perverzül a közelébe férkőzni. Alex, Christa bátyja természetesen hivatásos katona, egy sérülés után lábadozik a városkában, régóta a fogát fenve a nála tizenpár évvel fiatalabb lánykára. Amikor egy zaklatótól védelmezve a lányt egyszerűen beköltözik hozzá, a szárba szökkenő vonzalmuk állandó kasztrálási ingert vált ki a hirtelen extra konzervatívvá vált Mackay fiúkból, akik természetesen egy lépést sem tudnak tenni gömbölyödő asszonykáik nélkül. Tekintve, hogy ők hárman milyen kétes múlttal rendelkeznek, sőt, hogy Rowdy hogy elbánt (tudtán kívül ugyan) Alex húgával, és később miket csinált vele, elég képmutató dolog. Az természetes, hogy ha ne adj' isten lányuk születne (még csak viccből se mondja nekik senki, mert pavlovi reflexszel zöldülnek bele a gondolatba), minimum 40 éves korukig ártatlanok maradnak, és Natches szerint Janey is jobban tenné, ha még pár évtizedig őrizné erényét. Apropó, erény. Janey bizony hamvas szüzike, ami a "meglett korú", de legalábbis kellemesen tapasztalt katonával párosítva ad néhány izgalmas jelenetet. 
A történetnek ha nem is a végkifejlete, de a ritmusa elég kiszámítható, a forgatókönyv nagyjából ugyanaz, mint az előzőeknél. Ennek ellenére igazán élvezhető könyv, a hasonlóságok ellenére is, csak nem szabad a spanyol viasz feltalálását várni tőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése