2013. december 7., szombat

Sherrilyn Kenyon: Éjféli gyönyörök

A Sötét Vadászok többsége elég magányos alkat. Van, akit száműznek Alaszkába, van, akit mindenki elfelejt másnapra, és van Valerius, aki születése óta segíteni próbál másoknak, de mindenki ellöki magától. Zarek féltestvére pont olyan eltaszított és sebzett, talán még jobban is.
Kétezer évvel a Sötét Vadásszá válása után New Orleans-ba rendelték, mert az izgalmas, szó szerint varázslatos hely, nem csoda, hogy Charlaine Harris-nek és Kresley Cole-nak is bejött. Magányosan éldegél, mindenki utálja, ráadásul az istenné vált testvére villámokat dobál rá az égből, csak a móka kedvéért. Egyik járőrözése során találkozik Tabhitával, a sorozat második kötetéből megismert Amanda ikertestvérével. Az első pillanattól vibrál köztük a feszültség és a vonzalom, csakhogy a vadászok nem igazán keveredhetnek románcba, a lány sógora viszont az a férfi, akit Valerius nagyapja keresztre feszíttetett. A kapcsolatukat persze az egész család, főleg Amanda személyes sértésnek vette, és átment igazi hisztérikába, hogy "hogy tehetted ezt velem, hogy tehetted a férjemmel..." Ash szerencsére rávilágított, hogy fordítva is történhetett volna, és akkor Tabhita elvárná-e, hogy feladja a boldogságát, csak mert ő találkozott előbb a párjával.
A démonok persze megint szervezkednek, kisebb mészárlást csapnak, visszajön majd eltűnik egy régi ellenség, kibékül a vadász-család, új istenek születnek, Simi "nagylány" lesz, Nick megkomolyodik és találkozunk Ash jövendőbelijével. A vége elég nehezen emészthető, nagyon borús és szomorú még a feloldás ellenére is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése